П’ятниця , 19.04.2024

Переваги термінового автовикупу компанією Автокеш

Якщо ви хочете терміново продати авто, у вас є кілька варіантів:

авто

– Продати машину знайомим або друзям. Це найпростіший і найбезпечніший спосіб, але ви можете не отримати високу ціну за свій автомобіль.

– Продати автомобіль на авторинку або через автосалон. Це може бути швидше ніж самостійний продаж, але ви маєте бути готовими до торгів і комісій.

– Продати авто через сайти такі як Авторіа, РСТ або OLX. Це може дати вам більше потенційних покупців, але ви повинні бути обережними, щоб не бути обдуреними.

– Продати машину в сервіс термінового автовикупу. Це найшвидший спосіб ніж при інших варіантах, але не найвигідніший.

У будь-якому випадку, вам потрібно підготувати свій автомобіль до продажу: помити його, усунути дрібні несправності, зібрати всі необхідні документи. Також слід оцінити реальну вартість вашого автомобіля, скласти гарне оголошення, вести переговори з покупцями та оформити договір купівлі-продажу.

Як відбувається процес викупу авто:

Послуга автовикуп в Дніпрі це спосіб швидко і вигідно продати транспортний засіб, не витрачаючи час і сили на пошук покупця. Ось основні етапи, які включаються в цей процес:

– Ви телефонуєте або залишаєте заявку на сайті компанії, яка пропонує послугу автовикупу. Менеджер зв’яжеться з вами і уточнить інформацію про ваш автомобіль: марку, модель, рік випуску, технічний стан тощо.

– Компанія направляє до вас оцінювача, який оглядає ваш автомобіль і дає остаточну вартість. Ви можете погодитися або відмовитися від пропозиції.

– Якщо ви згодні, компанія оформляє договір купівлі-продажу та папери для передачі права власності. Вони також видають вам гроші за ваш автомобіль.

– Ви отримуєте гроші готівкою або карту.

Переваги автовикупу:

– Ви продаєте свій автомобіль без зайвого клопоту і ризиків: не потрібно робити фотографії, публікувати оголошення, спілкуватися з незнайомцями, їздити на СТО для перевірки.

– Ви отримуєте максимальну ціну за свій автомобіль: компанія враховує всі його особливості та стан.

– Ви отримуєте гроші швидко: компанія розраховується на місці після підписання договору.

Якщо ви хочете дізнатися більше про послугу викуп авто з пробігом, ви можете зв’язатися з нашою компанією Автокеш. Ми оцінимо ваше авто онлайн протягом 10 хвилин і викупимо його в день звернення. Нам підходять автомобілі в будь-якому технічному стані: після ДТП, на розбирання, з проблемними документами та інші.

Джерело https://autocash.dp.ua/ua/